Okategoriserade

Träning och lite kaffe

Hej på er alla fnissar hoppas allt är bra med er med mej är det bara bra. Jag har legat i sängen nästan hela dag fram till eftermiddagen då jag gjorde i ordning lite lunch. Sen så drog jag mej ner i mot stan för att hämta ut mitt glossybox paket som hade kommit. Så jag var ner och hämtade det sedan så gick jag hem till min pojkväns mamma och tog en kaffe och tjatade lite med henne sen drog jag mej hemåt. Jag är så intresserad av att börja med Yoga har läst lite om det. Det värkar vara en underbar grej att göra för kroppen utan och slita ut den helt och hållet. Tror det här skulle passa mej som handen i handsken. Jag bor ju i en ganska liten stad dock så jag hoppas verkligen att dom har något sådant i Åmål där jag bor. Ska ta och kolla upp allt det här i morgon. För övrigt så ska jag åka hem till mamma en sväng i morgon och titta lite på idol.

17 reaktioner på ”Träning och lite kaffe

  1. Åh yoga är verkligen helt fantastiskt!!
    De är så skönt o välbehövligt för kroppen.. Och sen jag började med yoga har det nästan blivit ett måste när man verkligen känner hur stel man är utan det.
    Så det rekommenderar jag till tusen! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *