Okategoriserade

Ångest

Ångest

Hej på er alla fina jag och många andra lider av ångest. Jag tänkte skriva det här inlägget hur det är för mej att leva med ångest. Min första kontakt med ångest var när jag var 16 år och helt plötsligt började på hjärtklappning och andnöd. Jag trodde förstås att det handlade om mitt hjärta då jag har hjärtfel. Så vi åkte in till läkaren och dom konstaterade att jag hade ångest vilket jag inte visste va de va. Men när jag var över 20 så började jag få andra symtomen så som att jag trodde att jag tappade tänder eller att jag får svårt att andas. Och det värsta är att jag fortfarande har det så här men med åren så gjorde dom en utredning på mej och det visade sej att jag hade adhd. Då jag har det så det som är litet för andra blir jätte stort för mej. Så tyvärr lider jag fortfarande av ångest som kan komma i perioder vissa perioder är tätare en andra. Därför är jag även sjukskriven sedan snart några år tillbaka.

Det är klart att jag skulle vilja göra det men för mej värkar det inte funka. Har provat komvux och annat men inget värkar funka lite ledsamt men det får gå. När en ångestperiod väl kommer på mej så ser jag inte något roligt i det alls men jag försöker ändå att inte isolera mej. Jag tycker väldigt mycket om att shoppa och blogga det är det rolig jag ser. Jag tycker inte att man ska se ner på någon som är sjukskriven min situation just nu. Är att jag lider av ångest och försöker göra saker varje dag så den minskar träning och ljudbok funkar för mej.

10 reaktioner på ”Ångest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *