Okategoriserade

Hudvård

Hudvård

Hej alla fnissar hoppas de är bra med er i dag så undrar jag om ni kan hjälpa mej. Jag har under en lång tid haft lite små acne fram och tillbaka men ju mer jag tvättar mej. Med hudvårds produkter i från acco ju torrare hud värkar jag få. Så jag satt och kollade på Youtube i dag och alla som inte använt acco värkar det som att dom fått en bättre hud. Jag blir snart tokig har gjort typ allt som dom på apoteket säger att man ska göra. När man ska ha en fin hud jag undviker ost mjölk och socker men så får jag någon finne i bland. Så min fråga till er är om ni haft samma problem som jag med lite dålig hud. Hur fick ni den bra i gen jag har säkert haft tjugo hudvårdstipps från apoteket och dom tycker att acco. Tvålen rengör på djupet men det tycker inte jag. Så nästa gång nu när jag får pengar ska jag satsa på något bra. Har provat väldigt mycket dock så hoppas att jag hittar något som äntligen passar mej. Men jag älskar att prova nu hudvårdsprodukter.

Jag vill så hjärna få en fin hud så ska prova något nytt så har ni tipps skriv gärna. Skulle va kul och se om ni har några bra tipps har då inte någon grov acne utan lite plitor här och där så nu hoppas jag att de ska bli bättre då jag väl slutar med acco och börjar med någon ny. Sedan vill jag tacka för era fina kommentarer angående mitt hjärtfel om ni vill så kan de komma upp mer sådant hur min uppväxt va och så. Men nu ska jag ner och göra den vanliga hudvårdsrutinen med acco kram alla fina

8 reaktioner på ”Hudvård

  1. Åh, jag led av mycket finnar när jag var yngre. Provade också alla möjliga krämer och behandlingar men ingenting fungerade. Det som fick min hy att bli bra var att börja med p-piller. Tyvärr. Jag började äta Yasmin 28 som är kända för att verka bra mot finnar och efter det blev min hy felfri! När jag slutade med dem efter ett par år fick jag dock plitor på ryggen som är kvar än idag, men jag har mycket hellre det än massa finnar i ansiktet som jag hade innan.

  2. Jag tycker om att ta en finfin scrub i ansiktet lite försiktigt.
    Är nöjd med Aco annars. Och även produkter från Rituals gillar jag. Svårt till olika hudtyper då man inte vet vad som är bra till vilken person innan man provat.
    Hoppas du hittar nån du verkligen trivs med!

  3. Vill också ha en bättre hud, skulle dock vilja ha råd att gå på ansiktsbehandlingar regelbundet, haha. För mig funkar det att återfukta som bara den! Kramar <3

  4. Förstår verkligen din känsla! jag har rätt dålig hy trots att jag tar hand om den så jag kämpar just nu med att få den bra. Hoppas du hittar det rätta för dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *