Okategoriserade

Nu blir det träning

Nu blir det träning

Hej på er alla fina läsare i dag så känner jag mej så himla uppåt. Jag skrev ju ett inlägg i går om hudvårdsrutin och jag tror att mycket av att mina hudproblem. Ligger i att jag nästan bara äter skräp mat och ligger i soffan så nu vill jag verkligen köra i gång med att träna det var länge sedan jag va ute på en jogging tur. Men jag funderar på om att jag ska börja att gå långa promenader till att börja med. För att få upp flåset och sedan börja att gå på gym lite smått jag är så taggad. På att börja att tränna och det vet jag hjälper mej psykiskt med för att då får jag annat att tänka på. Och när man ska börja träna så funkar det inte att slafsa i sej en pizza varannan helg hela tiden. När jag väl tränade så åt jag mycket havregryns gröt och ägg sedan tog jag en jogging tur. Det hjälpte mej ganska mycket både för pycket och kroppen. Efter den senaste operationen har jag inte vågat träna fult ut men har fåt klartecken nu att de går bra.
Tänkte börja gå minst en kilometer.

Jag tänkte börja lite smått sedan trampa upp promenaderna, Sedan kan man ju träna upp lite magmuskler hemma brukar kolla på Ida Wargs tränings videos på Youtube ser så enkelt ut när hon kör sina tränings pass men för mej känns de sjukt jobbigt. Så ni som är van att träna hur gör ni kör ni mage och ben hemma eller gym. Min träning blir nog mest kondition i början men sedan mage och ben. Som sagt jag är super taggad att röra lite på mej och få in lite träning varje dag under dagen. Så de är jag nyfiken på

13 reaktioner på ”Nu blir det träning

  1. Detta kommer Du fixa galant. Tänk inte så mycket skräpmat och sånt dricka som inte är bra ladda ner någon bra app så du vet hur långt du går etc och träna först hemma innan de börjar bli gym för dig.

  2. Duktig du är som tänker komma igång med träningen det är verkligen så viktigt för att få må bra ? Måste själv försöka komma igång också snart ?

  3. Att promenera är jättebra 🙂 Att börja med en kilometer och sedan öka det är en jättebra start. Havregrynsgröt är också bra att äta. Det är nyttigt och är bra för även huden. Jag jobbar på att bättra mitt grötätande dagligen.

  4. Åh, vad passande att du skriver om ett av mina hjärteämnen. Själv tränar jag mycket för min mentala hälsa, för att må bra psykiskt. Hjälper jättemycket! Finns massa sätt- gäller bara att hitta det som passar dig! Stort lycka till!

  5. Bra att du har kommit igång med träningen 🙂 Långpromenader är underskattat men en bra träningsform! Med mer träning så faller det sig även naturligt med kosten… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *