Okategoriserade

Helgmys

/

God morgon på er alla fnissar jag har nyss klivit upp. Det första jag gör när jag vaknar på morgonen är att jag kollar mobilen. Ska alldeles snart gå ner och börja dagen med en kopp kaffe det ör verkligen ett måste för mej annars fungerar jag inte som mänska. Den här helgen ska jag bara verkligen mysa och ta det lugnt. Nästa vecka ska jag ner till Göteborg för att göra en undersökning på mina tänder. Där ska man se om jag behöver dra ut dom eller inte jag hoppas så klart inte men vi får väl se. Jag har legat och myst i sängen sen jag vaknade vid åtta så ska ta en medicin äter hjärtmedicin. I dag ska jag nog bara vara inne och mysa väldigt obehaglighet väder. så de blir nog lite serie. Om inte vädret blir lite soligare så jag får gå en långpromenad kram på er så länge fina ni

16 reaktioner på ”Helgmys

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *