Okategoriserade

Söndags Ångest

Söndags Ångest

Hej på er alla fina hoppas allt är bra mer er. Med mej är det så där lagom bra måste jag erkänna. Jag har absolut inte varit på mitt bästa humör i dag känt mej lite ångest laddad. I dag har jag för det mesta bara legat i sängen och glott på mobilen. Sedan orkade jag mej ut på en liten promenad runt kvarteret. Jag vet helt ärligt inte vad det har varit med mej i dag har inte känt så här på länge. Men de kommer bli bättre. jag tror att jag blir väldigt mycket stressad när jag ska till tandläkaren så hoppas på det bästa jag får jobba på det. För övrigt så ska jag nog bara lägga mej i sängen prata lite med pin pojkvän vi har nyss ätit middag pizza blev det och jag som skulle va så nyttig :). Men för övrigt så har jag inte varit taggad på något i dag alls i dag. Men jag känner på mej att nästa vecka kommer bli kanon ska köpa en ny hudvård. Tycker dock att min hud blivit lite bättre sedan jag slutade Acco så jag är så taggad på att köpa nytt. Men nu så taggad.

På nästa vecka. I bland önskar jag att jag var en Persson som var glad jämt men de är jag inte tyvärr. Vill ju vara en av dom där positiva personerna men nu ska jag löga mej i sängen å va lite negativ och hoppas på en bra dag i morgon <3 kram på er godnatt

14 reaktioner på ”Söndags Ångest

  1. Jag är inte heller alltid på topp, men jag känner att jag måste få vara negativ och less på livet ibland för att kunna vara på topp dom flesta dagarna. Hoppas imorgon blir en bättre dag för dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *