Okategoriserade

Hudterapeut

Hudterapeut

Hej på er alla fina hoppas det är bra med er med mej är det bra. Jag mår mycket bättre i daga känns skönt min veka har börjat mycket bra. Jag vaknade i morse och tog en varm dusch och sedan gick jag och la mej i gen det var riktigt skönt vaknade inte fören vid tio. Men det mest spännande för mej var att jag har verkligen tagit kontakt med en riktigt hudterapeut. Som jag ska träffa i morgon det känns så spännande jag hoppas ju att hon kan hjälpa mej. Så att jag hittar rätt produkter för min hud. jag kan ärligt erkänna att jag har väl inte varit den bästa på att ta hand om min hud med varken produkter eller annat. Men nu är det verkligen på tiden att jag tar tag i det. Jag ska verkligen lyssna på vad hon har och säga så får vi se vad det blir för produkter. Jag har mer och mer börjat intressera mej för just för ansiktes vård. Kommer ni nog få läsa en del om här i höst. Så i morgon ska jag ditt jag är verkligen glad att mina små finnar försvinner.

Ni som också haft problem med huden vet hur jobbigt det kan vara man vill likasom inte vakna upp varje morgon med lite finnar här och var och speciellt när man snart är 28 år gammal. När jag var tonåring så hade jag nästan inga problem med acne över huvud taget. Mina hudproblem kom efter att jag fyllt 18 känns hemsk. Dom bara ploppar upp inte det roligaste alls så jag hoppas att den här kvinnan kan hjälpa mej jag har ett hopp om de. Jag ser att många använder serum i sin hudvårdsrutin något jag verkligen själv vill ha in i min hudvårdsrutin.

10 reaktioner på ”Hudterapeut

  1. Vad skönt att det är bra med dig! Jag hoppas att du får bukt med dina finnar, vet själv hur det är att ha finnar och man gör allt för att försöka få bort dom 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *