Okategoriserade

psykisk ohälsa

psykisk ohälsa

Hej mina fina hoppas allt är bra med er med mej är det okej. Jag vill börja med att tacka er för alla fina kommentarer. Men jag skrev ju i ett inlägg här om dagen att jag hade ångest och det värkar som det håller i sej. Jag blir faktiskt lite ledsen på mej själv tänkte göra lite outfits bilder i dag. Men så blev det inte jag och soffan sitter i hopp när min pojkvän jobbar jag har varken haft ork. Eller krafter till något annat mamma kom hem till mej i dag med nya gardiner då blev jag glad så fixade lite med det och sedan körde hon mej till hudterapeuten. Men annars har jag bara varit hemma jag vet inte vad det är för period jag är inne i. Men jag hoppas det går över. Jag blir bara så här i bland så jag ska försöka att göra så bra inlägg som mjäligt. Men just nu vill jag bara skriva av mej. Jag har mått dåligt till och från så det brukar bli bättre på fredag så ska jag beställa ett roligt paket som ni kommer få se mer av på bloggen.

Så det ser jag fram i mot. För övrigt mår jag okej fast jag är lite deppig när jag får så här mina dippar. Som jag kallar dom så tycker jag om att städa låter tokigt men så är det. Jag nytt ut hela mitt vardagsrum från grönt till turkost jag är verkligen nöjd. Älskar att tända lite ljus och bara mysa det kommer det det bli mycket av på fredag. Då ska jag och pojkvännen ha tacko mys så det ser jag fram i mot med lite idol super mysigt. Snart ska jag göra kvällen med en kopp te och titta lite på tv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *