Okategoriserade

jag är så glad

Hallå alla fina läsare hoppas allt är bra med er mej mej är det bara bra. Som ni vet så skulle jag träffa en hudterapeut i dag och det gjorde jag. Jag har äntligen fått reda på vad felet med min hud var. Jag lider inte av acne det är min hud som inte har någon riktig balans därför det här problemet återkommer då jag torkar ut min hud konstant med för starka medel helt enkelt så nu är det problemet löst.Jag är i iallafall jätte glad att det är löst och är på ett strålande humör. Jag har varit med min mamma en en stund i dag hon kom hem till mej med gardiner. Som inte hon ville ha och då fick jag dom det vart verkligen super fint. Turkost är något som alltid passar. Jag har haft en bra dag i dag iallafall så nu ska krypa ner under täcket och ha en tidig kväll kram på er alla fina ni är så underbara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *